Cautare

7095 de rezultate pentru "tenoseanu bogdan box club armata craiova" (2.87 secunde)
Ford va investi suplimentar 130 milioane euro la Craiova si are obligatia de a realiza pana in 2025 un total de 810.000 de masini si 1,5 milioane motoare Ministerul Finantelor Publice propune o noua modificare a OUG nr.
Scriu o carte despre Universitatea Craiova, iar momentul cel mai glorios al acestei echipe de fotbal din Romania ramane calificarea in semifinalele Cupei UEFA, editia 1982/1983.
Grupul infractional tintea furtul informatiilor de pe cardurile spaniolilor si polonezilor, apoi golirea conturilor victimelor prin intermediul unor colaboratori din SUA Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au deferit justitiei, saptamana trecuta, un nou grup de carderi care isi stabilisera "cartierul general"
Handbalista de la SCM Craiova a fost convocata de Radu Voina la nationala pentru ultimele doua partide din preliminariile Campionatului European 2012, cu Portugalia si Grecia.
Dupa Gabriela Dananae, o alta tanara arbitra din Craiova a impartit dreptatea in teren in afara granitelor tarii. ... Alina, care este si capitanul echipei de fotbal Real Craiova, a revenit ieri acasa si a spus primele impresii despre experienta de peste Prut:
Directorul SCM-U Craiova, Nicu Stoian, l-a inlocuit pe Dan Pascu, antrenorul echipei masculine de volei, cu un neamt, Michael Merten, un tehnician cu obiective marete. ... Echipa masculina de volei SCM-U Craiova are obiective marete in sezonul viitor.
Fostul fotbalist Rodion Camataru a declarat, astazi, ca, tinand cont de faptul ca palmaresul Universitatii Craiova este acum in proprietatea lui Dinel Staicu si nu a lui Adrian Mititelu, noua echipa a orasului, care a primit un loc in Liga a II-a din partea AG a FRF, va fi de fapt vechea formatie, informeaza realitatea.net.
"Pe 25 octombrie 1944, armata romana elibera ultima localitate romaneasca de sub ocupatia nazista. ... Anul acesta, Ziua Armatei Romane coincide cu debutul celei de-a XV-a editii a Zilelor Municipiului Craiova.
Autoritatile din Craiova si Wakefield, Marea Britanie, au batut palma in semn de fraternitate. ... De altfel, delegatia a facut ieri o vizita si la uzinele Ford din Craiova, unde s-a intalnit cu presedintele Dionisio Campos.
Craiova gazduieste saptamana aceasta editia a treia a Trofeului "Popeci"
Intr-un interviu acordat canalului tv on-line Nautica, preluat de ziarulPuterea, Marinescu dezvaluie ca Dumitru Basescu era comandant politic al Armatei a doua (armata era impartita atunci in patru corpuri distincte), ca si un apropiat al legendarului general Ion Dinca, zis Teleaga, unul dintre cei mai feroci lideri comunisti, ori Vasile Milea.
Primaria Craiova a pierdut prima batalie pentru casa de pe strada Imparatul Traian, vizavi de Jandarmerie, revendicata de un mostenitor al boierilor Viisoreanu. ... Pe scurt, in anul 1997, trei persoane - Ion Nitu, Sofica Nitu si Alexandrina Niculescu - au cerut Primariei Craiova despagubiri pe Legea nr.
O analiza a situatiilor de la câteva banci reprezentative din Craiova arata profilul rau-platnicului: ... Si tinerii pâna în 25 de ani au fost luati de val.Persoanele foarte tinere, dar mai ales cele trecuti de prima tinerete îngroasa listele restantierilor catre unele banci din Craiova.
Piata birourilor si a spatiilor comerciale din Craiova este in asteptare. Situatia grea cu care se confrunta firmele in aceasta perioada si-a pus amprenta asupra segmentului business al pietei imobiliare din Craiova. ... Acest lucru a fost observat si de alti agenti imobiliari din Craiova.
la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, unde a efectuat vizita medicala.
din Craiova (profesori Daniel Stroie, Dragos Cococeanu), Scoala nr. ... din Craiova (Virgil Nitolescu), Scoala nr. ... din Craiova (Marius Tuca, Bogdan Budescu), Scoala nr. ... din Craiova (Mihai Dinca), Scoala nr. ... din Craiova (Iulian Dobre, Magdalena Trusca), Scoala nr.
Tania Bogdan, inspector general al ISJ, crede ca ar fi mai bine daca invatamintul ar fi subordonat CJ. ... Totul este doar un plan", ne-a declarat Tania Bogdan, inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean.
63/2010 in administratia Baniei si unitatile subordonate financiar, dupa excluderea Filarmonicii "Oltenia" Craiova din schema disponibilizarilor, inseamna ca in primarie nu va fi practic nimeni concediat.
Este ca un parinte Dumitru Popescu este antrenor la CS Universitatea Craiova, dar si la Centrul Olimpic de Spada, unde se ocupa de juniori. ... Cea mai recenta performanta a echipei masculine de spada de la CS Universitatea Craiova a fost castigarea titlului national la tineret.
Din 28 martie, de luni pana vineri, de la ora 20.00, telespectatorii vor putea urmari, pe rand, transmisiunile etapelor judetene din Iasi, Bucuresti (prezentatoare Ema Pendiuc), Craiova, Timis si Cluj.
google-analytics.com